E-bok

Foretrekker du å lese bøker på lesebrett som for eksempel en iPad? 

Da kan du lese Hva er grunnen til at noen lykkes og andre ikke? på ditt lesebrett siden boken er gjort tilgjengelig i e-bok format. 

Disse forhandlerne fører e-bøker i Norge og tilbyr eboken:

 

Har de som lykkes en medfødt iboende positivitet? Er det genetisk? Eller er det rett og slett godt gammeldags hardt arbeid i form av stå-på-vilje, utholdenhet, sterk selvdisiplin i kombinasjon med litt flaks og tilfeldigheter? 


Hva om det ligger helt andre mekanismer bak det å lykkes? Kanskje det faktisk er slik at alle i utgangspunktet kan klare å oppnå det de ønsker i livet, men har blitt stoppet av 400 års indoktrinert begrensninger om hva som egentlig er mulig? Dette er sentrale spørsmål som boken belyser og gir svar på.


INTERVJU MED MENNESKER SOM HAR LYKKES 

I forkant av å skrive boken intervjuet Camillo også flere kvinner og menn i Norge som har lykkes med det de anser som viktig og riktig i sine liv. Leseren vil få innblikk i hva mennesker som filmregissør Harald Zwart, forfatter Anne Lene Lie, kunstner Vebjørn Sand, låtskriver Lars Kilevold, skuespiller Mia Gundersen, gründer og talerør for rusavhengige Mona Eieland, skuespiller Dennis Storhøi, forretningsmann og milliardær Kristian Adolfsen og den 90 år gamle gledessprederen Alf Hauge mener om hva det vil si å lykkes og hva som må til.

 

 

TILBAKEMELDING

Boken Hva er grunnen til at noen lykkes og andre ikke? er en gave til alle som ønsker å lykkes med sine mål. Den er en møteplass for de som må ha «tingene» forklart rasjonelt og logisk, som må ha ytre bekreftelse og bevis før noe kan gjøres. Og for de som ikke kan gjøre noe før det kommer en bekreftelse innenfra.

Terje Lie Pedersen